Testside talfi-øvelser

Talfi-øvelser

Talfiøvelserne – et foranderlighedens værktøj.

Talfiøvelserne kombinerer fysiske øvelser sammen med lyd, toner, sang, at udtrykke sig, at mærke efter, at have tid nok og ikke mindst foranderlighed. Talfiøvelserne er ikke statiske, men blot et værktøj, hvor du selv tilfører foranderlighed og fornyelse. Siden 1990, efter jeg fik talfi-øvelserne vist, har jeg selv brugt og guidet øvelserne, men aldrig på den helt samme måde, fordi de hele tiden formes af omstændighederne – foranderlighedens element.

Når du laver talfi-øvelser, opsøger livet dig og vækker dig med et stille nock nock. Livet stiller ingen krav til dig, ønsker dig blot tilbage til livet.

Når vi fokuserer/ser gennem fortiden, lever vi i en skal, der afskærer/skærmer for det oprindelige liv. En afskærmning der baserer sig på allerede trufne valg. Med talfi-øvelserne begynder du igen at se og høre livet.

Talfi og dermed talfi-øvelserne er ikke en disciplin med et mål, men er blot en handling, der genindfører valgfriheden i dit liv. Om du så vil bruge det eller blot blive bevidst om egne valg er op til din egen valgfrihed. Husk budskabet:

       Du gør ikke gavn

      Du er gavn

 For det er indbegrebet af livet – dit liv og din mening i livet.