GUDS BOG
Beyond our perception of reality

Hvad er Guds Bog

Guds Bog er livet skildret gennem en række udogmatiske udsagn, sætninger, billeder og vers. Guds Bog giver dig ikke svaret, men guider dig til en forståelse af dig selv, livet og dine omgivelser.

Bogen har undertitlen: “Beyond our perception of life”, og det er det, bogen giver dig adgang til: en forståelse af dig selv, livet og livets sammenhænge – ikke defineret af dig, men med dig som udgangspunkt. 

Bogens afbildninger er ikke formet af de symboler, du møder i din hverdag, men er former og farver, der kan genfindes i naturens måde at bevæge sig på – det være sig træets årer, skyernes flow, lyset spredning i andet liv osv. Derved trækker de på dine første sansninger af livet og dig selv, før du blev formet af voksenverdenens form og norm. Det giver dig en synsvinkel fra den anden side af dine grænser i din opfattelse. 

Bogen er en videregivelse af de åbenbaringer, som jeg har modtaget uden min fortolkning.

I bogen er medtaget de noter, der kan lette forståelsen. Det er ekstra vers, mine oplevelser undervejs og den viste forklaring, som jeg har modtaget i forbindelse med åbenbaringen af de enkelte udsagn. Det er angivet, hvis der er noter til det enkelte budskab. Noterne vil løbende blive opdateret.

Praktisk anvisning

– I Chrome er det muligt at få vist indholdsfortegnelsen i venstre side af skærmen på computeren ved at klikke på de tre vandrette streger øverst i venstre hjørne af pdf’en. Den viser nu siderne i mindre format. Tryk på det nederste ikon for at få vist indholdsfortegnelsen.

– OBS da det er en lidt stor fil kan det tage lidt tid for at den loade. Mens du venter kan du tage nogle dybe vejrtrækninger.